Ballyclare 365 Slijtvaste broek met Cordura® type 58303

De 365 Workwear slijtvaste broek met CORDURA® Stretch en Classic-stoffen maakt deel uit van de nieuwe werkkledingcollectie van Ballyclare. Het maakt niet uit hoe zwaar het werk is, of het nu zomer of winter is, regen of zonneschijn, 365 dagen per jaar, onze functionele, alledaagse werkkleding voor zowel mannen als vrouwen doet het.

De unisex slijtvaste werkkledingbroek is gemaakt van een zwaargewicht 265 g / m2 65% polyester / 35% katoen met CORDURA® Classic 210 g 100% nylon en CORDURA® Stretch 98% nylon / 2% elastaan ​​4-way CORDURA®. Stretchstof op actiepunten, het inzetstuk tussen de benen, de achterkant van de knie en het rugpandgedeelte, biedt uitzonderlijk comfort en bewegingsvrijheid die nodig zijn bij het buigen. Met de versterkte CORDURA® Classic-stof op de achterzomen, duimstokzak met gereedschapsvak, pennenhouders en hamerlus kun je deze broek net zo hard laten werken als jij, zonder beperkingen, ongemak of slijtage. De CORDURA® kniezakken met bovenlader en verborgen ID-portemonnee zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kleine dingen, wij hebben u gedekt.
Makkelijk toegankelijke CORDURA®-versterkte verwijderbare holsterzakken met verschillende functionaliteiten zoals nylon gereedschapslussen en een ritsvak voor extra opslag. De zakken zijn gepositioneerd voor de drager - royale heupzakken, grote ergonomische beenzak met dubbele opening CORDURA®-versteviging en losse zoom, gemakkelijk toegankelijke achterzakken met CORDURA®-versterkte zoom, CORDURA®-versterkte duimstokzak met gereedschapsvak, pennenhouders en hamerlus en D-ring zodat u al uw gereedschap en persoonlijke spullen gemakkelijk bij de hand kunt houden. De zeven riemlussen, waaronder twee riemlussen voor gereedschapshouders, een verborgen jeansknoop en een extra brede lus aan de achterkant voorkomen dat de riem omhoog kruipt en ongemak veroorzaakt. De verstelbare interne tailleband stelt de drager in staat om de pasvorm aan te passen, voor een veiligere en comfortabelere slijtage. De duurzame drievoudig gestikte naden in het kruis en alle belangrijke stressnaden verlengen de levensduur van het product. Ons stijlvolle ontwerp heeft een moderne pasvorm en is voorzien van een hoogwaardige YKK-ritssluiting, contraststiksels, merkdetails, accenten en reflecterende print voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid. Draag deze werkbroek op locatie of in de tuin.
Excl. BTW: € 58,00Incl. BTW: € 70,18
1 tot 5 werkdagen Op vooraad
* verplichte optie
Aantal:+-
  • Binnen 1 - 5 werkdagen geleverd
  • We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur
  • Niet goed, geld terug!
  • Maak gebruik van diverse betaalmogelijkheden