Betaalmogelijkheden

iDEAL

Tijdens het bestelproces kunt u de betaling afhandelen met uw eigen bank in de vertrouwde internet betaalomgeving. Dit gebeurt op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw bank. Als u telebankiert, kan u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

PayPal

Tijdens het bestelproces kunt u de betaling afhandelen met uw PayPal account. Na het afronden van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar PayPal waar u de betaling kunt voltooien. Na het voltooien van uw betaling wordt u weer teruggestuurd naar onze webshop.

 

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken op bankrekening 67.55.11.496 t.n.v. 4-Feet Services te Hoogeveen onder vermelding van het ordernummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Dit duurt ongeveer 3-5 werkdagen. Onze bankgegevens:
4-Feet Services
ING bank: 67.55.11.496
IBAN: NL44 INGB 0675 5114 96
BIC: INGBNL2A

U kunt per e-mail info@4-Feet.nl aangeven dat de betaling vooruit is voldaan. Hiermee wordt onnodige vertraging in levering voorkomen.

 

Remboursement

U betaalt de bestelling bij aflevering contant aan de transporteur. Deze zendingen worden om veiligheidsredenen niet in het weekend afgeleverd. Voor remboursement wordt € 12.90 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. Bent u niet thuis als de chauffeur langskomt, dan ontvangt u een bewijs met een telefoonnummer in de brievenbus. U kunt dit telefoonnummer bellen en een nieuwe afspraak maken voor het afleveren van de door u bestelde goederen.

 

Op rekening na ontvangst goederen

Deze optie is alleen mogelijk op aanvraag. Nieuwe klanten zullen wij altijd verzoeken de eerste bestellingen vooraf, of onder rembours te betalen. Voor scholen, overheidsinstanties en zorgbedrijven kunnen uitzonderingen worden gemaakt.