Goedkopeoveralls.nl

Goedkopeoveralls.nl is een specialist op het gebied van goedkope en kwalitatief goede bedrijfskleding.

Door intensieve samenwerking met een zeer grote importeur zijn wij in staat een compleet pakket Basic bedrijfskleding aan te bieden voor de Nederlandse markt. Goedkopeoveralls.nl heeft gekozen voor een eenvoudige functionele complete lijn bedrijfskleding die verkrijgbaar is in vele kleuren en maten. Onze doelstelling is de bedrijfskleding voor een zo aantrekkelijk mogelijk prijs aan te bieden aan de Nederlandse eindgebruiker.

Het assortiment dat gevoerd wordt door goedkopeoveralls.nl is een overall, Amerikaanse overall, rallyoverall, kinderoverall, stofjassen, werkbroeken, workers en werkjassen.
De door ons aangeboden kleding kan worden ingezet in de hieronder genoemde branches.
Industrie, foodindustrie, zorg, transport, tuin, bouw, scheepsbouw, televisie, agrarische sector scholen enz.
Om welk artikel het ook gaat, goedkopeoveralls.nl heeft de kennis en de producten in huis voor snelle levering aan elke branche.


Het dynamische team van goedkopeoveralls.nl heeft ruime praktijkervaring op het gebied van bedrijfskleding. Uiteraard leveren wij producten conform de steeds belangrijker wordende Europese regelgevingen en veiligheidsnormeringen. Als landelijk opererende, flexibele organisatie kunnen wij u bovendien een snelle reactietijd garanderen.

Service staat bij goedkopeoveralls.nl hoog in het vaandel maar 'Service' geeft al aan dat wij meer te bieden hebben dan het leveren van producten alleen. Zo kunt u goedkopeoveralls.nl ook inschakelen voor advies, zodat u zeker weet dat u aan de geldende normeringen voldoet.

De producten zijn aanwezig op het moment dat u ze nodig heeft.